Tune Belt IP5 sport heupband

€--,-- Excl. btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Tune Belt IP5 sport heupband

Adviesprijs: € 24,95

 

De Tune Belt iP5 is een heupband geschikt voor alle toestellen met deze afmetingen:

De maximale omtrek (2 x breedte + 2 x dikte) van het toestel mag niet meer bedragen dan 138MM (13,8CM). Deze mag niet hoger zijn dan 125MM (12,5CM).

 

De Tune Belt iP5 is speciaal op maat gemaakt voor de iPhone 5 modellen. Op de verpakking is ook duidelijk de iPhone 5 weergegeven:

  • Apple iPhone 5/5s/5c
  • Apple iPhone 6, 6s, 7 (zonder hoes)
  • Samsung Galaxy S 3/4 

 

Gemak:

De smartphone kan links- of rechtsom in de iP5 geplaatst worden waardoor je het scherm altijd goed kunt aflezen. Voor de hoofdtelefoon zijn aan beide zijden uitsparingen. Het touchscreen van de smartphone kun je volledig bedienen door het transparante beschermende venster. De heupband is voorzien van een handig lipje waarmee je het overtollige snoer van je hoofdtelefoon vast kunt zetten. De Tune Belt iP5 is uitwasbaar (handwas, lauwwarm water gebruiken).

 

Comfort:

De iP5 is gemaakt van lichtgewicht neopreen ( welbekend van duikpakken) materiaal en is zeer comfortabel. Het materiaal is duurzaam, zakt niet af en schuurt niet op de huid. Je hebt dus geen last van irritaties of een branderig gevoel tijdens het sporten.

De Tune Belt iP5 is geschikt voor tailles van ongeveer 96 centimeter tot ongeveer 105 centimeter.

 

Bescherming

Het zachte neopreen beschermt de smartphone tegen krassen en zweet terwijl je aan het sporten bent. Tevens is de iP5 voorzien van een reflecterend logo waardoor je beter opvalt tijdens het hardlopen in het donker.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen