Tune Belt AB92 Sport armband

€--,-- Excl. btw

Tune Belt AB92 Sport armband

Adviesprijs: € 24,95

 

De Tune Belt AB92 is geschikt voor alle toestellen met deze afmetingen:

De maximale omtrek (2 x breedte + 2 x dikte) van het toestel mag niet meer bedragen dan 210MM (21,0CM). Deze mag niet hoger zijn dan 170MM (17,0 CM).

 

Geschikt voor grote toestellen

Zoals op te maken uit de hierboven beschreven afmetingen is deze sport armband geschikt voor de grote toestellen, ook smartphones met daaromheen een grote beschermhoes passen prima in deze sport armband.

 

Gemak:

De smartphone kan rechtop op ondersteboven in de AB90 waardoor je het scherm altijd goed kunt aflezen. Voor de hoofdtelefoon zijn aan de boven- en onderkant uitsparingen. Het touchscreen van de smartphone kun je volledig bedienen door het transparante beschermende venster. De sportarmband is voorzien van een handig lipje waarmee je het overtollige snoer van je hoofdtelefoon vast kunt zetten. De Tune Belt AB90 is uitwasbaar (handwas, lauwwarm water gebruiken).

 

Comfort:

De AB90 is gemaakt van lichtgewicht neopreen ( welbekend van duikpakken) materiaal en is zeer comfortabel. Het materiaal is duurzaam, zakt niet af en schuurt niet op de huid. Je hebt dus geen last van irritaties of een branderig gevoel op je arm tijdens het sporten. De verstelbare armband is geschikt voor armen met een omtrek van 22 tot en met 43 centimeter. Voor grotere armen is er een verlengstuk ( EX3 ) verkrijgbaar.

 

Bescherming

Het zachte neopreen beschermt de smartphone tegen krassen en zweet terwijl je aan het sporten bent. Tevens is de AB90 voorzien van een reflecterend logo waardoor je beter opvalt tijdens het hardlopen in het donker.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen