Tune Belt AB87RY Sport armband reflecterend geel

€--,-- Excl. btw

Tune Belt AB87RY Sport armband reflecterend geel

Adviesprijs: € 24,95


De Tune Belt AB87 reflective yellow is geschikt voor alle toestellen met deze afmetingen:

De maximale omtrek (2 x breedte + 2 x dikte) van het toestel mag niet meer bedragen dan 138MM (13,8CM). Deze mag niet hoger zijn dan 125MM (12,5CM).


De Tune Belt AB87 reflective yellow is speciaal gemaakt voor de iPhone 5 modellen. Op de verpakking is ook duidelijk de iPhone 5 weergegeven:

  • Apple iPhone 5
  • Apple iPhone 5S
  • Apple iPhone 5C
  • Apple iPod Touch 5G

Gemak:

De smartphone kan rechtop op ondersteboven in de AB87 reflective yellow waardoor je het scherm altijd goed kunt aflezen. Voor de hoofdtelefoon zijn aan de boven- en onderkant uitsparingen. Het touchscreen van de smartphone kun je volledig bedienen door het transparante beschermende venster. De sportarmband is voorzien van een handig lipje waarmee je het overtollige snoer van je hoofdtelefoon vast kunt zetten. De Tune Belt AB87 is uitwasbaar (handwas, lauwwarm water gebruiken).


Comfort:

De AB87 reflective yellow is gemaakt van lichtgewicht neopreen ( welbekend van duikpakken) materiaal en is zeer comfortabel. Het materiaal is duurzaam, zakt niet af en schuurt niet op de huid. Je hebt dus geen last van irritaties of een branderig gevoel op je arm tijdens het sporten. De verstelbare armband is geschikt voor armen met een omtrek van 22 tot en met 43 centimeter. Voor grotere armen is er een verlengstuk ( EX3 ) verkrijgbaar.


Bescherming

Het zachte neopreen beschermt de smartphone tegen krassen en zweet terwijl je aan het sporten bent. Tevens is de AB87 reflective yellow is volledig uitgevoerd in opvallend reflecterend materiaal voor extra zichtbaarheid in het donker. Sport veilig!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen