Tune Belt AB77 sport armband

€--,-- Excl. btw

Tune Belt AB77 sport armband

Adviesprijs: € 19,95


De Tune Belt AB77 is geschikt voor de volgende muziekspeler:

  • Apple iPod Nano 7G

Gemak:

De iPod Nano kan rechtop op of ondersteboven in de AB77 waardoor je het scherm altijd goed kunt aflezen. Voor de hoofdtelefoon zijn aan de boven- en onderkant uitsparingen. Het touchscreen kun je volledig bedienen door het transparante beschermende venster. De sportarmband is voorzien van een handig lipje waarmee je het overtollige snoer van je hoofdtelefoon vast kunt zetten. De Tune Belt AB77 is uitwasbaar (handwas, lauwwarm water gebruiken).


Comfort:

De AB77 is gemaakt van lichtgewicht neopreen ( welbekend van duikpakken) materiaal en is zeer comfortabel. Het materiaal is duurzaam, zakt niet af en schuurt niet op de huid. Je hebt dus geen last van irritaties of een branderig gevoel op je arm tijdens het sporten. De verstelbare armband is geschikt voor armen met een omtrek van 22 tot en met 43 centimeter. Voor grotere armen is er een verlengstuk ( EX3 ) verkrijgbaar.


Bescherming

Het zachte neopreen beschermt de iPod tegen krassen en zweet terwijl je aan het sporten bent. Tevens is de AB77 voorzien van een reflecterend logo waardoor je beter opvalt tijdens het hardlopen in het donker.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen