Tune Belt AB10 sport armband

€--,-- €--,-- Excl. btw

Tune Belt AB10 sport armband

Adviesprijs: € 9.99

 

De Tune Belt AB10 is geschikt voor de volgende muziekspelers:

  • Apple iPod Touch 2G
  • Apple iPod Touch 3G
  • Apple iPod Touch 4G

 

Gemak:

De muziekspeler kan rechtop op of ondersteboven in de AB10 waardoor je het scherm altijd goed kunt aflezen. Voor de hoofdtelefoon zijn aan de boven- en onderkant uitsparingen. Het touchscreen kun je volledig bedienen door het transparante beschermende venster. De sportarmband is voorzien van een handig lipje waarmee je het overtollige snoer van je hoofdtelefoon vast kunt zetten. De Tune Belt AB10 is uitwasbaar (handwas, lauwwarm water gebruiken).

 

Comfort:

De AB10 is gemaakt van lichtgewicht neopreen ( welbekend van duikpakken) materiaal en is zeer comfortabel. De armband is verstelbaar van 22 centimeter tot en met 38 centimeter. Er is een verlengstuk verkrijgbaar (de tune Belt EX3), die de omtrek nog tot maximaal 16 centimeter kan vergroten Het materiaal is duurzaam, zakt niet af en schuurt niet op de huid. Je hebt dus geen last van irritaties of een branderig gevoel op je arm tijdens het sporten.

 

Bescherming

Het zachte neopreen beschermt de iPod tegen krassen en zweet terwijl je aan het sporten bent. Tevens is de AB10 voorzien van een reflecterend logo waardoor je beter opvalt tijdens het hardlopen in het donker.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen