Stryd Footpod STRYD-FP Vermogensmeter voor het hardlopen

€--,-- Excl. btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Stryd Footpod STRYD-FP Vermogensmeter voor het hardlopen

Adviesprijs: € 229,99

- Prestatiebevorderende vermogensmeter voor het hardlopen
- Meet meer dan twaalf waarden
- Simpele bevestiging op de schoen
- Waterdicht en stootvast
- 1 maand gebruik op ingebouwde, draadloos herlaadbare, batterij
- Geïntegreerde op vermogen gebaseerde hardloop trainingsprogramma’s van 5KM tot triathlon
- Compatible met meer dan 30 sport horloges, bijv. Garmin/Suunto (klik hier voor volledige lijst)
- Compatible met Apple Watch (vanaf 2e generatie)
- Weegt 10 gram
- Bluetooth & ANT+ verbinding
- iOS & Android

’s Werelds eerste vermogensmeter voor het hardlopen meet loop efficiëntie, en biedt gepersonaliseerde prestatiebevorderende trainingen.
Stryd is een kleine draagbare power meter die je op je schoen kunt vast klikken. Het meet meer dan twaalf waarden, zoals prestatie, techniek, spierkracht en conditie, net als de externe hardloop omgeving, en voegt deze waarden samen in 1 gegeven, vermogen. Het vermogen is de sleutel tot het monitoren van trainingsintensiteit (inspanning) en efficiëntie.
Vermogen is al jaren een vaste waarde bij het fietsen. Stryd brengt deze revolutie nu naar het hardlopen!

Zwift Run

Stryd is nu ook compatibel met Zwift Run! Met Zwift Run kun je hardlooptocht maken in een virtuele wereld. Hiervoor heb je een aantal dingen nodig. Om te beginnen een hardloopband waarop je kunt rennen. Ten tweede heb je natuurlijk jouw Stryd footpad nodig en deze verbindt je met bluetooth aan je iPhone, iPad of Apple TV. Nu kun je beginnen aan jouw gestructureerde Zwift work-outs!

Power Hiking

Power Hiking is een nieuwe functie die je wandelinspanningen tijdens het lopen en berglopen bijhoudt. Je vermogen wordt nu gemeten tijdens steile afdalingen. Je krijgt een volledig overzicht van je tochten en je leert wanneer wandelen voordeliger kan zijn.
Power Hiking brengt Stryd naar een nieuw niveau in berglopen. Deze nieuwe functie is het resultaat van wereldwijde tests, variërend van testers in de Canadese Rockies tot de Zwitserse Alpen. Vanaf nu leg je je hele rit vast met Stryd.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen