Over ons

Runspecialist.nl is de webshop van 2moso, wij zijn distributeur van diverse merken sport accessoires met name gericht op de hardloopsport.

In ons assortiment vind je onder andere sport armbanden, sport heupbanden, drinkgordels en speciale veters voor hardloopschoenen. Deze producten zijn een aanvulling voor iedere hardloper, recreatief wandelaar maar zijn bijvoorbeeld ook praktisch voor mountainbikers, wielrenners of tourfietsers.

Een van onze bekendste merken is Tune Belt, dit merk is zeer populair bij vele hardlopers door de hoge kwaliteit, het goede draagcomfort en de functionaliteit. Deze armbanden, gemaakt van neopreen passen vrijwel om elke arm en zakken niet af!

Een ander populair merk is Fitletic, dit merk gericht op oplossingen voor om het middel produceert hoogwaardige en praktische heupbanden voor hardlopers, wandelaars en fietsers. De producten zijn voorzien van degelijke ritsen, verstellers en clips, ze zijn ontworpen om gebruikt te worden tijdens lange afstanden en hebben een lange levensduur.

Ben je geintereseerd om wederverkoper van onze producten te worden neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment en onze handelswijze!