De beste hardloop armband voor je smartphone

De beste hardloop armband voor je smartphone

Tijdens een workout is een sport armband super praktisch! Je draagt je smartphone eenvoudig mee rond de arm en maakt gebruik van je favoriete running apps, luistert naar de beste hardlooptracks of bent simpelweg bereikbaar voor het geval dat het nodig is! De keuze in hardloop armbanden is reuze maar wat maakt een hardloop armband nu een fijne band? Dat lees je in mijn onderstaande blog! Wil jij ook een fijne, praktische en bovenal comfortabele sport armband? Lees dan zeker verder!

7 plus punten van de Tune Belt

Met de onderstaande informatie die ik graag met je deel kun je voor jezelf bepalen wat je belangrijk vindt aan een sport armband. Ik begrijp dat het redelijk wat informatie is om te lezen maar ik ben ervan overtuigd dat je hierdoor anders denkt over de aanschaf van een sport band of over je huidige hardloop armband.

Een hardloop armband is een product dat vrijwel elke hardloper kan en wil gebruiken. Er zijn legio sportbanden te koop maar ze zijn lang niet allemaal goed, Waarom onderscheiden onze banden zich al jaren met succes van de concurrentie?

1. Super comfortabel Neopreen
Een hardlooparmband mag nooit irriteren, schuren of onprettig zitten. De Tune Belt is gemaakt van hoogwaardig neopreen. Neopreen is zacht, licht en flexibel, ideaal voor tijdens het hardlopen. Met deze band ben je er zeker van dat je niet met schuurplekken eindigt of dat de band uit frustratie maar in de la eindigt.

De Tune Belt wordt gebruikt tijdens het sporten, de band staat bloot aan zweet en vuil. De sportband kun je met de hand uitwassen! Zo is hij weer helemaal fris als je aan je nieuwe workout begint! 


2. Touchscreen volledig bedienbaar
Tijdens je workout wil je het touchscreen van je smartphone kunnen bedienen, dat gaat prima met de Tune Belt! Ideaal voor het starten of pauzeren van je hardloop app, het aanzetten van je favoriete running muziek of het aannemen van een gesprek! Vaak zijn de schermpjes van sportbanden heel stug waardoor ze het bedienen erg moeilijk maken, het scherm in de Tune Belt is soepel en geeft je een perfecte controle over het touchscreen.

3. Houder voor snoer hoofdtelefoon
Hardlopers die muziek luisteren tijdens het sporten kennen ongetwijfeld de ergernis dat ze in het snoer van de hoofdtelefoon blijven hangen met hun armen. Overtollig snoer draai je gemakkelijk rond het speciale houdertje voor de ideale lengte van het snoer! Dit voorkomt overtollig rondslingerend snoer en zorgt ervoor dat je je op je work-out kunt focussen!

4. Praktisch aansluiten van een hoofdtelefoon
Een hoofdtelefoon kun je in deze band op meerdere manieren aansluiten op je smartphone. Dit kan aan de onderzijde van de band waar speciale uitsparingen zijn gemaakt maar ook bij de opening aan de bovenzijde van de band. Dit heeft mijn persoonlijke voorkeur omdat het heel gebruiksvriendelijk is. Ook haal je zo eenvoudig je smartphone met hoofdtelefoon uit de sportband na een workout.

5. Oerdegelijk klittenband
Je kunt de band honderden keren sluiten en openen, het klittenband is van de hoogste kwaliteit. Veel banden laten het na een aantal keren al afweten of hebben klittenband dat meer op een staalkabel lijkt, totaal geen rek. Het klittenband van Tune Belt is flexibel en je kunt er jaren mee vooruit!

6. De armband zakt niet van de arm
Dagelijks zie ik mensen lopen met een armband op de elleboog.. niet praktisch! Tune Belt zit perfect om je arm met of zonder kleding en ook op gladde jacks of dunnere armen! Doordat de band van soepel Neopreen is blijft deze perfect op je arm zitten, het materiaal heeft een goede grip en je hoeft het klittenband daarvoor niet superstrak aan te trekken.

7. Lichtgewicht en duurzaam
De Tune Belt armband gaat gegarandeerd jaren mee, de band is vervaardigd van het beste neopreen, het sterkste klittenband en een hoogwaardig soepel plastic voor het display van de telefoon. Al met al is de band zeer licht en is daardoor geen last om mee te dragen. Vele hardlopers zijn na een paar minuten al vergeten dat ze de band om hebben, dat is toch wat je wil?

In Nederland en Belgie zijn al meer dan 100.000!! Tune Belts verkocht dat is natuurlijk niet voor niets! De banden zijn simpelweg oerdegelijk en geen Chinese massaproductie, ze worden tegen de hoogste kwaliteitseisen gemaakt in Taiwan in een fabriek die al jaren toonaangevend is in de productie van onder andere duikpakken.

Wil je meer informatie over Tune Belt of wellicht een Tune Belt in het echt proberen? Kijk dan eens bij onze verkooppunten, er zit er vast eentje bij je in de buurt!

Voor de bloggers en vloggers: Heb je een blog, YouTube kanaal of andere pagina en vind je het leuk om een Tune Belt te testen? Laat het ons weten dan komen we direct met je in contact!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden